Vinsmagning hos LMA Vine

At afholde en vinsmagning er altid noget, der giver godt humør! Hos LMA Vine lægges der vægt på, at der skal følge en oplevelse med. Derfor vil man opleve en på samme tid seriøs og uformel tilgang, hvor kundens ønsker og forudsætninger er i højsædet. Normalt vil en smagning af eksempelvis seks vine tage omkring 2½-3 timer. Fleksibilitet er et nøgleord, for LMA Vine kan skræddersy en vinsmagning efter hvilken lejlighed, det drejer sig om. Nedenstående forslag er derfor – netop - forslag:

Basissmagning:

En rigtig god intro til LMA Vines sortiment, hvor forskellige vintyper og druer vil blive introduceret. Hovedvægten vil blive lagt på vine i den populære prisklasse på kr. 60,- til kr. 80,-

 En smagning som denne med eksempelvis seks vine vil koste ca. kr. 150,-/person ved minimum 15 personer. Med fem vine er prisen ca. kr. 125,-/person

Crianzasmagning:

 Her smages på crianza vine, dvs. vine, der har lagret minimum 24 måneder, heraf mindst de seks på egefade. Det er muligt både at lave en ren rødvinssmagning og en kombineret smagning af hvid- og rødvin.

En smagning af eksempelvis seks vine vil koste ca. kr. 175,-/person ved minimum 15 personer. Med fem vine er prisen ca. kr. 150,-/person.

90+ smagning:

Titlen på denne smagning henviser til vine i LMA Vines sortiment, der har opnået mindst 90 point i årets udgave af den spanske vin”bibel” Peñín. Antallet af vine med denne flotte bedømmelse kan variere år for år, men smagningen sammensættes ud fra kundens ønsker blandt de relevante vine.
Prisen på denne smagning kan variere en del, men vil typisk koste mellem kr. 150,- og kr. 200,-/person ved minimum 15 personer. 

Luksussmagning:

Her smager man det bedste af det bedste fra LMA Vines sortiment! Det vil typisk dreje sig om et par hvidvine, tre rødvine og en dessertvin, og der vil blive gået lidt mere i detaljer med hensyn til vinenes karakteristika.
En smagning vil typisk koste mellem ca. kr. 250,- og kr. 300,-/person ved minimum 15 personer.

Andre smagninger:

Ud over ovennævnte forslag kan der naturligvis arrangeres et væld af andre smagninger. Eksempelvis en smagning kun med rød- eller hvidvin, en smagning med fokus på et bestemt område eller en bestemt drue, en økologisk smagning. Eller hvad med en smagning hvor fokus er på kombinationen mad og vin? 

Kun fantasien sætter grænser, så fortæl dine ønsker til LMA Vine.

 

Bemærk, at priserne pr. person er betinget af, at der er tale om en vinsmagning, hvor interessen primært er rettet mod vinene. Her rækker en flaske vin til ca. 10 deltagere. I forbindelse med personalefester, polterabend eller lignende, rækker en flaske vin i nogle tilfælde ikke helt til 10 personer. I det tilfælde aftales en anden pris forinden arrangementet med LMA Vine.

Back to top