Vinabonnementer

Et vinabonnement er en unik mulighed for at lære en række vine at kende på fordelagtige vilkår. Kort fortalt laves der en aftale med LMA Vine om månedsvis levering af seks vine i en tre måneders periode, og dermed følger en lang række fordele: man slipper for besværet med at skulle vælge en flaske ud fra en tvivlsom tekst på bagsiden af flasken man får smagt nogle nye, spændende vine, man måske ellers ikke ville have tænkt på man får vinene bragt fragtfrit til døren én gang om måneden (i Storårhus) man får vinene til den mest fordelagtige pris med hver måneds levering følger et tilbud om at købe de netop leverede vine med 10 % rabat i forhold til listeprisen indtil næste levering har fundet sted.

 

Beskrivelse af de enkelte abonnementer

”Vingårdens stolthed abonnement”

”Vingårdens stolthed abonnement”: 18 vine leveret seks ad gangen i tre måneder. Det bedste de enkelte vingårde kan byde på, max. én vin fra hver vingård Vinfordelingen vil svinge i tak med at varemærker kommer eller går i LMA Vines sortiment, men vil normalt være ca. seks hvidvine, ni rødvine og tre andre vine Et abonnement til kunder, der gerne vil smage noget forskelligt – men af meget høj kvalitet Med dette abonnement følger automatisk et tilbud om medlemskab i ”LMA Vines VIP klub” med alle dets fordele.

Pris: Ca. kr. 2299,- (kan variere)

"90+ abonnement"

18 vine leveret seks ad gangen i tre måneder Der er tale om vine, der alle har opnået minimum 90 points i den spanske Peñín guide, der er vin”biblen” på de kanter Fordelingen af vintyper vil svinge fra år til år, men vil som oftest være ca. seks hvidvine, 10 rødvine og to andre vine. Et abonnement til kunder, der ”hylder mangfoldigheden i vin” Med dette abonnement følger automatisk gratis deltagelse for abonnenten (eller en anden person) i en bestilt crianza eller 90+ vinsmagning.

Pris: Ca. kr. 1899,- (kan variere)

”Femstjerners abonnement”

18 vine leveret seks ad gangen i tre måneder. I dette abonnement bruges kun vine, der har opnået fem af fem stjerner i pris/kvalitetsrelationen i den spanske Peñín guide, der er vin”biblen” på de kanter Vinindholdet vil her spænde vidt, og fokus lægges på at præsentere et bredt udvalg af vintyper og druer. Fordelingen vil være ca. fem-seks hvidvine, 10-11 rødvine og én-to andre vine. Et abonnement til kunder der ”er pris/kvalitetsbevidste” Med dette abonnement følger automatisk gratis deltagelse for abonnenten (eller en anden person) i en bestilt basis vinsmagning.

Pris: Ca. kr. 1299,- (kan variere)

”Hverdagsabonnement”

18 vine leveret seks ad gangen i tre måneder. Der er her tale om dagligdagsvin med karakter fordelt på ca. seks-otte hvidvine og 10-12 rødvine. Fokus vil ligge på ”god vin, der ikke skal koste en formue” Et abonnement til kunder, der ikke gider bøvlet med selv at vælge vin fra gang til gang

Pris: Ca. kr. 1099,- (kan variere)

 

Abonnementsbetingelser:

Det er muligt at tegne flere abonnementer på én gang. Tilbuddet er altså ikke bare for private, men også for firmaer m.a. Måske en gavemulighed? Alle abonnementer, der ønskes startet, skal være betalt inden første måneds levering Det er altid muligt at skifte til et øvreliggende abonnement mod betaling af prisforskellen. Det er IKKE muligt at skifte den anden vej Levering af de enkelte kasser vil under normale omstændigheder ske i løbet af månedens første uge, med mindre andet er aftalt på forhånd LMA Vine påtager sig intet ansvar for vin leveret til en kunde, der ikke er hjemme, ligesom det er kundens ansvar at gøre opmærksom på eventuelle problematiske leveringer i forbindelse med ferie eller andet. Enkelte forbehold: Gratis levering til bopælen kan kun tilbydes til kunder i Storårhus (en radius af 20 km. fra Århus C.) Levering kan dog arrangeres til andre steder i landet mod betaling af fragt LMA forbeholder sig ret til at skifte eventuelle vine i de enkelte abonnementer ud med tilsvarende vine af minimum samme kvalitet Vær opmærksom på, at ovennævnte priser er vejledende og derfor kan svinge i forhold til gældende vinsortiment på tidspunktet for bestilling af abonnementet. Du kan dog til en hver tid få oplyst gældende abonnementpris, lige som du naturligvis først betaler efter accept heraf.

Back to top