Mousserende vin samt maden dertil

Det altafgørende, når vi snakker mousserende vin og mad, er netop boblerne. Disse renser munden og skærer desuden igennem de fede komponenter i maden. Mousserende vin er derfor også det allerbedste bud på en gennemgående vin i en flerretters menu, måske med undtagelse af desserten med mindre man her kan få en semi-seco (betyder egentlig halvtør) eller dulce. Vil man ikke bruge den mousserende vin på denne måde, er det især skaldyr, fisk, ris og tapas, man med fordel kan gå efter.

  • 109,00 DKK pr. enhed
    98,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
    89,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
    Flama D'or, brut
  • 119,00 DKK pr. enhed
    98,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
    89,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
    Flama D'or, brut rosado
  • 119,00 DKK pr. enhed
    98,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
    89,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
    Flama D'or, semi sec
Resultater 1 - 3 ud af 3
Quickguides - skab dig et overblik
Back to top