Mousserende vin samt maden dertil

Det altafgørende, når vi snakker mousserende vin og mad, er netop boblerne. Disse renser munden og skærer desuden igennem de fede komponenter i maden. Mousserende vin er derfor også det allerbedste bud på en gennemgående vin i en flerretters menu, måske med undtagelse af desserten med mindre man her kan få en semi-seco (betyder egentlig halvtør) eller dulce. Vil man ikke bruge den mousserende vin på denne måde, er det især skaldyr, fisk, ris og tapas, man med fordel kan gå efter.

169,00 DKK pr. enhed
144,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
129,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
Brut nature, Blanc de Noirs
144,00 DKK pr. enhed
119,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
109,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
Brut rosé selecció
129,00 DKK pr. enhed
109,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
98,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
Cygnut, Brut (økologisk)
144,00 DKK pr. enhed
119,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 6
109,00 DKK pr. enhed ved køb af mindst 12
Cygnut, Brut nature (økologisk)
Resultater 1 - 4 ud af 4
Quickguides - skab dig et overblik
Back to top